Hoogrendementsglas Antwerpen

Hoogrendementsglas wordt meestal tezamen geleverd met nieuwe kozijnen. Hoewel dit geen verplichting is, en er dus ook alleen glas kan worden vervangen, is dit wel aangeraden. Het feit is immers dat nieuwe kozijnen ook bijdragen tot een verbeterde isolatie en dus meer besparing.

Hoogrendementsglas offertes kunnen overal in België worden aangevraagd, maar om het onderhandelen te vergemakkelijken is een Vlaams bedrijf wel handiger.
Nog beter is natuurlijk als de vakman of het bedrijf uit jouw regio komt; in dit geval wellicht in Antwerpen.

Via onderstaande formulier kan je ramen, deuren of zowel ramen als deuren laten vervangen. Met of zonder hoogrendementsglas.

 

Maar waarom offertes?

Antwerpen hoogrendementsglasAls je ergens aankopen doet, kijk je altijd wel naar de prijs en de kwaliteit. Vervolgens maak je zelf de afweging tussen de beste prijs en kwaliteit. En dat is precies wat je met offertes ook doet!

Door te vergelijken krijg je immers verschillende prijsopgaven of prijsoffertes doorgestuurd. Bij die prijsoffertes zit een uitvoerige beschrijving van de werken die gepland zijn, evenals een geschatte prijs. Hoe meer offertes je ontvangt, hoe meer prijsverschillen je zal zien. Wie drie of vier offertes toegestuurd krijgt, ziet vaak al meteen een prijsverschil van rond de 30%!
Uiteindelijk kies je zelf met welke vakman of welk bedrijf je akkoord gaat, want je beslist natuurlijk helemaal zelf. Misschien verkies je er wel voor om iets meer te betalen voor een aantal extra opties.

  • Een of meerdere offertes aanvragen is volledig gratis en vrijblijvend. Er zijn geen inschrijvingskosten en je betaalt geen commissie. De kosten worden ook niet doorgerekend door de vakman of het bedrijf.
  • Mocht je geen interesse hebben, dan is dat ook geen probleem. Vrijblijvend betekent immers dat je alleen van de bedrijven hun diensten gebruikt moet maken als je er volledig achter staat.
  • Eens de aanvraag is verwerkt, komt die automatisch terecht bij de vakmannen. Zij doen er dan alles aan om zo snel mogelijk een antwoord te formuleren. Gemiddeld duurt dat slechts twee tot vier dagen.